ON / BY eventash/ IN Uncategorized/ 0 Comment

Pregatirile pentru nunta pot fi deseori insotite de un pachet complet de emotii, stres si indecizii, mai ales cand te gandesti la aranjamente, flori, paleta de culori si tema potrivita, dar si modul in care se vor completa toate aceste elemente intre ele. O solutie pentru a diminua situatiile stresante, este de a acumula din timp informatii relevante si ajutatoare legate de pregatirile unei nunti. Paleta de intrebari legate de procesul de organizare a unei nunti este foarte generoasa, insa Anthurium Events a raspuns la trei intrebari importante legate de subiectul “Decoratiuni si aranjamente”:

Cand imi aleg decoratiunile pentru nunta?

O etapa importanta in pregatirea unei nunti, este stabilirea unei teme si explorarea optiunilor legate de aranjamentele florale, decoratiunile non-florale si accesorii. Miresele sunt de obicei mult mai entuziasmate decat partenerii lor, cand vine vorba de cum va arata nunta, iar cautarile incep din ziua in care viitorii miri au stabilit data nuntii. Insa, care este momentul cel mai potrivit pentru a vorbi in concret de solicitarea ofertelor de pret pentru decoratiuni si aranjamente? Raspuns: Dupa stabilirea bugetului!

Un sfat util care vine din partea tuturor organizatorilor de evenimente este de a stabili un buget realist care va va ajuta sa va orientati in cautarea furnizoriilor. De ce? Ei bine, fara un buget nu veti reusi sa va organizati, nu veti sti cum sa va orientati in alegerea unui furnizor si ati putea ajunge sa cheltuiti mai mult decat este capacitatea dumneavoastra financiara, iar toata experienta poate deveni neplacuta si haotica. Bugetul trebuie stabilit, cu cel putin un an inainte de eveniment, element care va da startul pregatirilor pentru nunta.

Astfel, este recomandat sa va stabiliti un buget realist si clar cu 12 luni inainte de eveniment si sa dati startul cautarilor de furnizori de aranjamente si decoratiuni. Procesul poate fi de durata, insa cel tarziu cu 4 luni inainte de evenimentul propriu-zis este recomandat sa aveti semnat contractul cu o firma specializata in acest domeniu.

Va puteti alege decoratiunile de nunta de la firme specializate in decoratiuni si aranjamente pentru nunta, de la event planner sau de la restaurantul unde veti sarbatori ziua cea mare.

Desigur, un raspuns la fel de bun este ca mirii sa isi creeze singuri decoratiunile, fiind o munca frumoasa si de durata pentru cei mai creativi dintre noi si dornici de a personaliza fiecare element a nuntii.

Insa cei care apeleaza la firme specializate in decoratiuni si aranjamente pentru nunta, trebuie sa aiba o imagine despre cum ar putea arata nunta dorita. Pornind de la idei, anumite poze vazute pe site-uri sau in reviste de specialitate, va puteti orienta catre anumiti furnizori care va vor ajuta in conturarea tabloului de nunta. Firmele specializate in decoratiuni si aranjamente, sunt specialistii, care pornind de la o idee, va pot crea variante diferite a felului in care poate arata nunta. Acestia, in mod obisnuit, se orienteaza catre ceea ce isi doreste clientul, avand la baza doua variante de lucru: fie va este prezentat un catalog standard, cu decoratiuni si aranjamente din care va veti alege elementele care va atrag cel mai mult, fie mergeti cu ideea si furnizorul va veni cu decoratiunile solicitate.

In ambele cazuri, firma specializata in decoratiuni pentru nunta si aranjamente va va oferi rezultatul dorit de dumneavoastra. Intregul proces, este moderat de un specialist care va va oferi recomandari personalizate si va va ajuta la conturarea tabloului dorit de nunta. Multe persoane isi pun intrebarile: In ce stil mi-as dori sa imi sarbatoresc ziua cea mai importanta, alaturi de cei dragi? Ce buget am pentru decoratiunile si aranjamentele de nunta?

Leave A Comment