Welcome to Wedding Vendor

ON / BY eventash/ IN Uncategorized/ 0 Comment

Cel mai important aspect de clarificat inca de la inceput, este daca trupa respectiva este disponibila pentru ziua petrecerii pe care o organizati. In cazul unui raspuns negativ, ce rost mai are sa intrebati de onorariu sau repertoriu, nu? Trebuie clarificate data, cat si ora de incepere a programului de nunta. In cazul in care trupa pe care o doriti la nunta voastra este din alt oras, decat locul unde va avea loc petrecerea propriu-zisa, trebuie mentionat de la bun inceput pentru ca poate afecta disponibilitatea. 

O trupa cu experienta poate avea 2 show-uri in 2 zile consecutive in acelasi oras, dar in localitati diferite este mult mai complicat. Mai mult decat atat, in aceasta situatie, trebuie sa asigurati membrilor trupei transport, cazare si masa, ceea ce inseamna costuri suplimentare. Indiferent de trupa aleasa sau de durata reprezentatiei acestora, o sa aveti nevoie si de un DJ. Trupa are nevoie de pauze, timp in care muzica si atmosfera sunt asigurate de DJ. Acest DJ poate fi parte din trupa, colaborator al acesteia sau cineva pe care il alegeti dumneavoastra.

O intrebare de adresat neaparat unei formatii de muzica pentru o nunta din Botosani, este daca au mai cantat in locatia aleasa de voi, daca o cunosc si daca stiu de ce au nevoie exact. Sunt locatii unde pot aparea probleme de acustica sau conectarea la curent a tuturor aparatelor si luminilor care fac parte din recuzita lor. De asemenea, o intrebare cu un raspuns important este daca formatia va veni cu propriile instrumente sau daca are nevoie de ele la locatie. Daca nu vin cu instrumentele aveti mare grija sa le asigurati toata aparatura necesara conform celor mentionate.

Nimeni nu vrea momente stanjenitoare la o nunta, cand in mijlocul petrecerii se strica o boxa sau un microfon. Iar acestea sunt doar doua exemple din multele lucruri care se pot intampla daca nu tratam cu maxima seriozitate acest aspect. Cel mai bine este sa incurajati trupa sa vina cu propriile instrumente. Sunt obisnuiti cu ele si este reponsabilitatea lor completa de a se asgiura ca totul va functiona asa cum trebuie. Apare si intrebarea: ,,Pot asigura ei muzica pentru momentele artistice?”

Pe parcursul oricarei nunti, exista si o serie de momente artistice legate de traditii sau nu. Chiar daca nu aveti nevoie de muzica pentru momentele artistice din cadrul petecerii de nunta, membrii formatiei trebuie sa stie. Ei trebuie sa se organizeze cu timpul alocat reprizelor de cantat, pentru a facilita si acel moment si pentru a face, de ce nu, introducerea acelui moment artistic. Daca aveti nevoie de muzica pentru respectivele momente artistice trebuie sa vorbiti cu trupa daca este de acord sa cante acele melodii.

Trupele cu multa experienta sunt mai flexibile in privinta repertoriul si personalizeaza fiecare playlist pentru fiecare petrecere. Cu cat veti contacta mai din timp trupa pe care o doriti, cu atat aveti mai multe sanse de a fi mai flexibili in construirea playlist-ului final, pentru ca in acest fel, ei au timp sa exerseze solicitarile voastre. Unele formatii de muzica pentru nunta din Botosani, au multa experienta, cum se spune le-au vazut si le-au auzit pe toate in materie de petrecerii. De aceea, se recomanda solicitarea sprijinului trupei in alcatuirea programului evenimentului.

Pe langa continutul playlist-ului trupei, trebuie sa clarificati asa cum am mai spus DJ-ul, momentele artistice dar si cele oficiale. Aceste momente, trebuie sa se desfasoare intr-o ordine cat de cat cu o legatura intre ele, fara a avea momente de liniste, momente fara invitati pe ring-ul de dans sau schimbari bruste ale stilului de muzica. In acest sens, contributia trupei, poate face diferenta intre o petrecere de nunta reusita si una modesta.

 

Leave A Comment