Welcome to Wedding Vendor

ON / BY eventash/ IN Uncategorized/ 0 Comment

Exista cateva criterii de care trebuie sa tineti cont cand va alegeti restaurantul pentru nunta din Botosani. Este recomandat sa va ganditi din timp, la modul in care doriti sa arate restaurantul chiar si cu un an inainte de nunta. Stim ca pare ciudat, dar sunt si miri care rezerva salile chiar si cu un an si jumatate inainte, deoarece se ocupa din timp si dupa nu mai sunt locuri.

Unul din cele mai importante avantaje, este ca va puteti stabili cea mai convenabila data pentru dumneavoastra sau pentru persoanele apropiate fara sa fiti restrictionati

Trebuie sa luati in calcul ca restaurantele pentru nunta selecte si spatioase sunt destul de solicitate si daca incepeti sa cautati din timp, o sa reusiti sa faceti o rezervare. Se recomanda sa va cautati mai multe restaurante care va intereseaza si sa mergeti apoi sa le vedeti si sa aflati toate detalii necesare, in legatura cu meniurile si preturile. Nu trebuie va opriti la primul restaurant vizitat, ci din contra, faceti un tur al catorva sali de ceremonie pentru a va putea face o parere comparativa si apoi sa alegeti.

Este destul de important ca in momentul in care alegeti restaurantele sa tineti cont de cat de multi invitati aveti si sa alegeti sala in functie de asta, pentru ca nu se va justifica sa platiti pentru sali mari, daca numarul de invitati este mic. Ar fi ideal ca restaurantul pentru nunta sa va poata puna la dispozitie un spatiu cat mai generos, in care ringul de dans sa poata fi vazut de toti cei de la mese. In nici-un caz sa nu alegeti restaurante cu separeuri, deoarece va veti izola invitatii.

Atunci cand ati reusit sa alegeti restaurantul visat, trebuie sa achitati si un avans minim si cel mai recomandat este sa semnati si un contract pentru a fi siguri ca sala este rezervata pentru voi. In contract va trebui sa stabiliti si toate detaliile despre care se vorbeste si veti fi mai feriti de costurile neprevazute. Cereti toate detaliile din timp, cu privire la modul in care se va inchiria sala, pe ora sau pe zi si aveti grija sa stabiliti pretul. In acest fel, puteti intreba si despre ora maxima pana la care puteti sa  ramaneti, dar si despre suma pe care va trebui sa o platiti in cazul in care depasiti ora stabilita.

Un alt criteriu important, este sa vedeti daca va este permis sa aduceti firme care se ocupa cu aranjamentele florale, decorarea meselor sau artificii. Ati putea chiar sa ii rugati sa va recomande o firma de decoratiuni de nunta, pentru care pot garanta ei si cu care au mai colaborat, deoarece inseamna ca ei stiu exact ce trebuie sa aleaga pentru ca totul sa iasa perfect pentru nunta dumneavoastra. Ideal si perfect ar fi ca salonul sa fie el insusi foarte frumos decorat cu flori si sa aiba un mobilier de bun gust, iar in acest fel nu veti mai fi nevoiti sa apelati la serviciile unei firme specializate in decoratiuni de nunta, pentru a va decora restaurantul pentru nunta din Botosani

Pentru o imagine foarte buna in fata invitatilor de nunta si pentru o impresie buna, chelnerii trebuie sa aiba o tinuta impecabila. Adica pantaloni negri, camasa in aceeasi nuanta cu decorul restaurantului, vesta neagra si manusi albe. Puteti sa va aranjati asa cum doriti imbracamintea lor. Interesati-va de meniu, ce contine, de felurile de mancare, pe care trebuie neaparat sa le gustati, eventual, pentru a le testa calitatea, cat si de pretul acestuia. De obicei, fiecare restaurant impune un anumit numar de meniuri standard. Este recomandat sa va interesati si de gramajul si de marimea portiei ca sa va faceti o idee.

Leave A Comment