Welcome to Wedding Vendor

ON / BY eventash/ IN Foto & Video Nunta/ 0 Comment

In primul rand, alegerea fotografului pentru nunta reprezinta cel mai important pas. El este omul important din spatele camerei foto. Inca de la prima intalnire dintre voi si fotograful caruia doriti sa-i incredintati sarcina de a va surprinde momente unice si irepetabile din viata voastra, ar trebui sa se creeze o prietenie si o legatura fara inhibitii si risine. Nu uitati ca acest om, este cel in fata caruia veti arata mult mai mult decat prietenilor vostrii. El este omul fata de care nu ar trebui sa aveti rezerve ci mai degraba sa va deschideti, sa fiti tandrii, sa va aratati dragostea unul fata de celalalt asa cum o faceti zi de zi.

Fotograful de nunta din Botosani, pe care vi-l doriti trebuie sa dea dovada de sinceritate, foarte multa imaginatie, sa aiba bun gust si creativitate. Sa fie toate la un loc, cuprinse intr-o personalitate puternica, ambitioasa, cu o atitudine pozitiva si activa. Aceste lucruri nu le puteti afla dintr-o cerere de oferta pe mail ci in mod clar dintr-o intalnire directa in care sa fiti siguri ca ce ati ales este ce v-ati dorit.

In fotografia de nunta facuta cu simt de raspundere, un fotograf de nunta din Botosani, pentru ca la acest tip ma refer, trebuie sa ramana concentrat si creativ incepand cu pregatirile mirilor si incheiand cu traditia taierii tortului de nunta si aruncarea buchetului de mireasa. Acesta trebuie sa caute tot timpul cele mai bune unghiuri de fotografiere, cea mai buna lumina, cel mai bun background, cele mai bune locatii pentru ca fotografiile finale sa fie de poveste, povestea nuntii.

Tehnica de lucru folosita trebuie sa fie una de top, care sa reziste la o utilizare regulata in regim profesionist astfel incat sa dea siguranta fotografului in toata actiunile sale si sa-l ajute astfel indiferent de conditiile vitrege in care acesta isi desfasoara activitatea sa isi puna in practica ideile, conceptul. In general, fotograful de nunta din Botosani nu lucreaza singur. Indiferent de gradul de complexitate al evenimentului, acesta trebuie sa fie insotit cel putin de un asistent care sa il ajute cu deplasarea si montarea-demontarea echipamentului intre locatii, cu iluminarea subiectilor.

La evenimente mai complexe este necesara colaborarea si cu un al doilea fotograf si eventual al doilea asistent pentru a avea garantia ca toate momentele importante au fost documentate. Pe langa cunostinte solide de arta fotografica si tipuri de fotografie, un fotograf de nunta profesionist din Botosani, trebuie sa aiba si experienta in domeniu evenimentelor de tip nunta si automat si un portofoliu relevant, care de cele mai multe ori se probeaza in fata clientilor printr-o intalnire directa in care se vor prezenta cateva galerii cu nunti complete fotografiate de acesta, care sa contina imagini la rezolutie maxima si nu ca cele de pe internet.

Din aceste galerii cu fotografii va puteti da seama foarte usor daca acel fotograf este constant in calitatea pe care o ofera serviciilor foto pe tot parcursul evenimentului si nu numai in momentele cheie cum ar fi sedintele foto din care se pot extrage cateva fotografii pentru portofoliu. Eu nu cred ca cei care tin la amintirile lor isi doresc un fotograf care sa le faca mii de cadre digitale din care sa aleaga doua, trei mai artistice si acelea reusite pur si simplu din cauza norocului si nu a stiintei de a face asta atunci cand ti-ai propus.

 

Leave A Comment