Welcome to Wedding Vendor

ON / BY eventash/ IN Uncategorized/ 0 Comment

Ce ar fi viata fara muzica? Cum ar fi o nunta fara muzica? Daca la alte elemente ce alcatuiesc organizarea unei nunti mai poti renunta, la muzica chiar nu se aplica. Este indispensabila, fara prea multe cuvinte. Se si intelege de ce! Insa cum ar trebui sa fie muzica de la nunta ta? Asta este adevarata intrebare de pe buzele tuturor mirilor ce se pregatesc pentru un moment atat de important.

O formatie de nunta Bucuresti care contine instrumentisti, interpreti de muzica de petrecere, intepreti de muzica populara, interpreti  de cover-uri, dar si un DJ, este fara doar si poate formatia ideala pentru orice nunta. Cu o astfel de formula complexa, vei fi felicitata de toti invitatii care vor fi incantati de calitatea muzicii diversificata si vor fi nonstop pe ringul de dans. Insa, o asemenea formatie care sa acopere toate gusturile muzicale nu e chiar simplu de gasit. Daca o gasesti si mai ales sa fie si disponibila la data la care vrei tu o sa ai un mare noroc. Insa daca lucrurile nu sunt in favoarea ta si va trebuie sa angajezi o formatie mai simpla in componenta, nu te ingrijora. Daca formatia de nunta Bucuresti este profesionala vei avea parte de atmosfera la fel de placuta. Iata dupa ce trebuie sa te ghidezi atunci cand angajezi o formatie de nunta.

1.In primul rand, compara ofertele existente pe piata si neaparat sa porti discutii cu fiecare formatie in parte, astfel incat sa te convingi ca ai optat pentru cea mai potrivita formatie. Acestea variaza la costul serviciilor sale in functie de mai multe elemente( numarul membrilor, echipamentele si instrumentele folosite, durata).

2.Solicitati o demonstratie live pentru a va face o idee despre cum performeaza formatia in cadrul evenimentelor de genul nuntilor. Formatiile profesiniste pot pune la dispozitia lor si inregistrari audio-video de la alte evenimente la care au fost invitati. Asa va fi cea mai clara dovada de profesionalismul acestora. Va veti forma o idee de cum vor reactiona invitatii vostri la muzica lor.

3.Cereti informatii despre repertoriul formatiei si despre ceea ce urmeaza sa vi se cante la nunta. Cereti imbunatiri sau stabiliti din timp cu membrii formtie daca doriti si alte melodii, care nu se regassc in listele lor.

4.Stabiliti componenta formatiei ce urmeaza sa participe la eveniment. Asta ca sa nu va treziti, la sfarsit ca au venit in numar mai mare decat ceea ce stiati, astfel riscand savi se ceara o suma cu mult mai mare fata de cat ati stabilit.

5.Asigurati-va ca formatia dispune de aparatura capabila sa faca fata restaurantului in care va avea loc evenimentul. Este foarte important acest aspect si aveti grija sa nuu il neglijati. Treceti-l chiar pe lista de prioritati atunci cand va decideti sa angajati o formatie de nunta.

6.Sfatuiti-va cu cei apropiati inainte de a lua o alegere sau cautati recomandari despre formatia aleasa. E posibil sa vi se schimbe parerea in bine sau in mai rau.

7.Solicitati informatii despre orele programului precum si despre eventualele costuri suplimentare ce vi se pot percepe in cazul in care se va depasi intervalul de timp pe care il veti decide la incheierea contractului.

  1. Evitati sa angajati o formatie foarte cunoscuta sau care are in componenta vedete. Toata atentia se va indrepta catre acestia si va vor eclipsa pe toata perioada petrecerii. Pana la urma voi sunteti vedetele nuntii si nu cred ca v-ar placea ca la propria nunta sa nu fiti observati.

Daca veti tine cont de toate aceste sfaturi, ar trebui ca evenimentul dumneavoastra sa fie unul perfect din acest punct de vedere. Atmosfera va fi una placuta, energica iar ringul de dans va fi mereu plin de invitati dornici sa petreaca aceasta seara imprortanta, alaturi de voi.

Leave A Comment