Bine ai venit pe Eventash!

ON / BY Alina Bazarca/ IN Aranjamente Florale Nuntii/ 0 Comment

Florile pentru Aranjamente pentru nunta in Bucuresti, alese in functie de sezon, te pot scuti de o cheltuiala mare?

In acest articol vom vorbi despre Aranjamente pentru nunta in Bucuresti si ce flori sa folosesti pentru acestea pentru a nu depasi bugetul alocat acestei categorii.

In general, miresele cheltuiesc sume destul de mari pentru aranjamentele florale ce vor decora mesele restaurantului cat si pentru buchetul de mireasa. Nu trebuie sa cheltui o mica avere pentru a avea cele mai frumoase aranjamente. Trebuie doarsa fii atenta la florile ce le vei alege. Si cele mai ieftine flori pot alcatui un aranjament absolut impresionant, daca stii sa le pui in valoare frumusetea, bineinteles impreuna cu florar cu maini dibace, daca tu nu excelezi la acest capitol. Ca si un sfat aupra colaborarii cu un florar,  incearca sa fii ferma in cerinte si nu te lasa pacalita de vanzatori, pentru ca ei vor incerca sa iti vanda marfa cea mai scumpa. Nu intotdeauna scump inseamna si bun. Haideti sa vedem mai deprate, ce flori sa cereti pentru Aranjamente pentru nunta in Bucuresti pentru ca sa nu depasesti bugetul.

In primul rand trebuie sa tii cont de anotimpul in care vei avea nunta. Florile de sezon, intotdeauna vor fi mai ieftine. In ziua de azi vei gasi orice floare iti doresti chiar si in extrasezonul ei. Acest lucru este posibil datorita importului masiv, insa trebuie sa stii ca pretul acestora poate fi si de cinci ori mai mare, iar calitatea lor se poate dovedi a fi slaba pentru ca majoritatea importatorilor ingheata florile pentru a ajunge la vanzatori intr-o stare buna. Iar asta inseamna, ca automat aceste flori vor avea o durata de viata mai mica. Nu ti-ai dori ca aranjamentele tale de pe mese sa aiba oate florile ofilite, nu-i asa? Cel mai indicat ar fi sa alegi flori de sezon, ca sa scapi de grija bugetului ce poate fi mai mare sau de calitatea florilor.

Daca vorbim de o nunta ce va avea loc primavara, putem sa ne gandim  la lalele. Un buchet de lalele, multicolore sau dintr-o singura culoare, intr-o vaza simpla si eleganta, sunt un aranjament care da viata si  culoare unei mese festive. Lalelele sunt flori destul de accesibile ca si pret, iar multitudinea lor de culori este ofertanta si te poti juca cu ele pentru a aobtine cele mai frumoase aranjamente.

Daca nunta ta este planificat in vara, iti sugeram sa alegi floarea-soarelui. La fel ca si lalelele sunt accesibile ca pret si le ei gasi in cantitatati mari pe toata perioada verii. Floarea-soarelui este simbolul fericirii si al norocului, deci este varianta care se potriveste perfect cu evenimentul vostru.

Floarea-soarelui poate fi utilizata nu numai in decorarea evenimentelor, dar arata uimitor si atunci cand este asociata cu alte flori multicolore intr-un buchet de mireasa sau intr-un aranjament de masa.

Iar daca nunta ta va fi in toamna optiunile sunt multiple . Trandafirii, hortensiile sau orhideele sunt florile care vor ramane proaspete mai mult timp chiar si la temperaturi mai scazute.

Trandafirii raman de asemenea, indiferent de sezon, o varianta mereu disponibila si cea mai comoda cale de a scapa de batai de cap. Este floarea care nu se demodeaza niciodata si care merge in orice fel de combinatie cu alte flori.

Indiferent ce flori vei alege tu trebuie sa fii multumita de alegere si de rezultatul final. Daca vei tine cont de optarea unor flori de sezon, acest lucru te poate scuti de o cheltuiala in plus care poate fi una destul de mare. Vorbind pe direct, trebuie sa te gandesti daca merita sa cheltui averi pe aranjamentele de nunta, care pana la urma, la final nu vor mai fi interesante pentru nimeni.

Leave A Comment