Bine ai venit pe Eventash!

ON / BY Alina Bazarca/ IN Artificii si altele/ 0 Comment

Tipuri de Artificii pentru nunta in Bucuresti potrivite pentru un spectacol pirotehnic la nunti

Ca o firma profesionista de prestari servicii pirotehnice Artificii pentru nunta in Bucuresti va ofera cele mai spectaculoase efecte pirotehnice  pe care le puteti alege, dupa preferinte, dintr-o gama variata ce includ pachete pentru toate bugetele. Acest articole va vine in ajutor si va furniza informatii despre tipurile de artificii pe care le folosim in spectacolele pirotehnice destinate nuntilor.

Pentru acest tip de eveniment unde numarul participantilor este mai mic vom folosi un spectacol de artificii colorat, de 4-5 minute care cu siguranta va fi poate fi punctul forte al serii. Aceste tipuri de artificii se pot imbunatati cu efecte de proximitate sau cu un scris pirotehnic. Efectele pirotehnice sunt lansate dintr-un singur punct de tragere cu inaltimi intre 50 si 100 de metri. Asadar puteti alege urmatoarele tipuri de efecte pirotehnice:

Candele romane cu un singur sut– Este un sistem cu o singura lovitura, actionat electric, care este cel mai frecvent utilizat in focuri de artificii piromuzicale si ajuta la „dramatizarea” fundalul sonor.

Spectacolul de  artificii poate fi personalizate cu scris pirotehnic, creand un text scurt in diferite culori, realizat pe un panou ridicat la aproximativ 3 metri de sol sau mai pot fi montate pe cladiri inalta. Este un mod inedit de a transmite un mesaj personalizat invitatilor de la nunta, sau chiar partenerului tau.

Spectacol pirotehnic realizat cu ajutorul efectelor mine pirotehnice. Este un efect uimitor  care disperseaza stelute colorate in aer. Sunt incarcate in lansatori si actionate electric cu un pistol, pentru a ajuta la lansarea efectelor pe cer, la inaltimi cat mai mari.

Baterii de artificii-Este un efect format din mai multe tuburi de carton, cu mai multe lumini grupate si legate intre ele cu un fitil de intarziere.Aceste efecte pot varia intre 15 lumini in 600 modalitati cu  diferite forme si modele.  Aceste tipuri de produse formeaza baza focurilor de artificiile cele mai populare in alegerile clientilor. Inaltimea efectelor ajunge undeva la aproximativ 50 de metri si se utilizeaza cel mai des in cadrul nuntilor.  Deasupra acestor produse sunt lansate mici bombite cu care se creaza un adevarat spectacol pe cer.

Mici bombe pirotehnice–  sunt cele mai spectaculoase si luminoase efecte pirotehnice folosite de catre majoritatea profesionistilor.  Bombele de artificii variaza in marimi de la 50mm pana la 400mm in diametru si arata ca o sfera atunci cand va fi delcansata si lansata catre cer. Efectele acestea sunt lansate din tuburi speciale care se numesc  lansatoare. Bombele se lanseaza vertical dintr-un lansator si se vor proiecta la cateva sute de metri. Dupa ce ating inaltimea ideala, explodeaza formandu-se o sfera colorata care in cele din urma se va prelinge in jos, asemnea unei cascade.

Artificii pentru ringul de dans–  momentul culminant al serii etse fara doar ii poate si cel care deschide seara: dansul mirilor. Aceste efecte pirotehnice pot influenta mai mult decat credeti spectacolul oferit de dumneavoastra in cadrul coregrafiei. De asemenea acestea se pot folosi si atunci cand vine momentul taierii tortului de nunta.

Leave A Comment