Bine ai venit pe Eventash!

ON / BY eventash/ IN Uncategorized/ 0 Comment

Din start, incepem cu recomandarea sa apelati doar la o firma specializata in lucrul cu gheata carbonica si care detin aparatura performanta ( masina de fum greu cu gheata carbonica ) in acest sens, deoarece ei stiu cel mai bine ce au de facut si datorita experientii lor, nu vor fi greseli de executie sau de siguranta. Spunem asta, deoarece au tot aparut persoane, in ultimul timp, care practica acest lucru, dornici sa faca doar un ban in plus, insa prestatiile lor sunt destul de slabe si lasa de dorit iar echipamentul folosit este impropriu si necalitativ, si in felul acesta chiar daca poate veti plati mai putin pentru serviciilor lor, riscati sa va ruineze momentele speciale ,cum ar fi dansul mirilor.

Iata cateva idei de efecte cu gheata carbonica pe care le puteti folosi in cadrul nuntii, spre incantarea invitatilor.

este utlilizata de cele mai multe ori in momentul dansului mirilor cu efectul de fum greu, deoarece aceasta ofera o imagine superba creand o patura de ceata densa in jurul mirilor. Gheata carbonica permite obtinerea un efect feeric, ca de poveste cu ajutorul fumului greu rezultat, creand impresia ca plutiti pe nori. Acest fum se va evapora odata cu ridicare lui, nu va pata si nu va avea miros.

Un alt moment emotionat a nunti este taierea si servirea tortului. Intrucat acest eveniment are loc spre finalul nuntii, puteti sa ii dati un plus de savoare atmosferei care poate s-a racit un pic si sa incheiati nunta cu un moment ce vor lasa invitatii cu gura cascata. Sosirea tortului printre norii de fum greu atintiti cu o lumina colorata, artificiile de pe tort si cateva artificii de scena strategic pozitionate, pot crea un spectacol neasteptat, impresionand pe toata lumea.

O alta intrebuintarea a ghetii carbonice este in bauturi sau cocktailuri, acesta oferind un efect rafinat bauturilor si totodata veti adauga un plus de noutate.  Din paharele de sampanie sau vin in care se va adauga gheata carbonica se va revarsa o cascada de fum greu iar in acelasi timp bautaura va fi si racita. Gustul nu va fi schimbat iar oaspetii se vor simti ca facand parte dintr-o lume luxurianta. Gheata carbonica este un produs strict alimentar si nu va avea efecte nocive asupra sanatatii. Insa trebuie sa fiti atenti la un anumit aspect foarte important. Gheata carbonica nu se inchide in stare pura, a trebuie neaparat dizolvata in lichide.

Gheata carbonica este obtinuta din dioxid de carbon lichid si i se mai spune gheata uscata deoarece se transforma din starea solida in starea gazoasa. Gheata carbonica are o temperatura de aproximativ -78,5 ° C si poate fi gasita sub forma de granule, placi sau chiar blocuri de diverse marimi in functie de domeniul in care se foloseste. Masinile care ajuta la crearea de fum greu cu gheata carbonica trebuie pregatite cu 30 minute inainte de a putea fi folosite.

Acestea fiind zise, speram ca v-am fost de folos cu ajutorul acestui articol si va dorim spectacole catmai reusite, cu ajutorul ghetii carbonice si a fumului rece.

 

Leave A Comment