Bine ai venit pe Eventash!

ON / BY Alina Bazarca/ IN Cort & Restaurant Nunta/ 0 Comment

Nunta la cort Bucuresti ideea ideala pentru o petrecere originala!

Fiind vorba de evenimentul cel mai asteptat si unic din viata voastra, locatia de Nunta la cort Bucuresti trebuie sa arate intr-un mare fel si cu ct aceasta va fi mai atragatoare si mai originala cu atat vei surprinde pe toata lumea.

Este deja cunoscut faptul ca organizarea unei nunti la cort  poate fi o procedura destul de greoaie si ca va implica si alte prioritati fata de o nunta la un restaurant, lucru ce poate sa genereze chiar si costuri suplimentare.

Vom incerca in cele ce urmeaza sa alcatuim o lista cu elementele esentiale ce trebuie luate in vedere atunci cand ne gandim sa optam pentru o petrecere de Nunta la cort Bucuresti.

Cortul si imprejurimile acestuia  trebuie sa fie puse in evidenta cat mai bine, indiferent de locatia unde ati ales sa va desfasurati nunta. Astfel, totul va trebui sa fie luminat si evidentiat cat mai placut cu un iluminat colorat sau alb, in functie de tema evenimentului si de cromatica acestuia, dar si dupa preferintele voastre. Pentru ca petrecerea va fi seara, lumina din intunericul noptii va aduce ceva beneficii atmosferei care va arata ca una de poveste.

Acordati o atentie sporita la sursele de utilitati necesare pentru o buna desfasurare a evenimentului: curent electric, apa curenta, toalete, bucatarie si locul in cae se va pregati mancarea, locuri de parcare si o garderoba pentru invitati. Acstea sunt principalele elemente ce trebuie neaparat sa fie pe lista de prioritati atunci cand optati pentru o astfel de nunta.

Se poate dovedi a fi o provocare doar daca iti alegi locul de montaj pentru cortul de nunta undeva  in mijlocul naturii cu ar fi  intr-o padure sau la poalele unui munte. Partea buna e ca nimic nu este impoibil.

Poti rezolva situatia cu un  la un generator de curent,  cu toalete ecologice  si se poate monta o buctarie mobila. Nici nu trebuie sa te gandesti tu la cat vafi de greu sau usor instalarea acestor elemenete  daca alegi sa colaborezi cu firma care se ocupa de nuntile la cort. Insa este bine sa fiti informati de tot ce implica o astfel de nunta. Ca sa nu deveni epuizant si greu de realizat toate cele de mai sus, cel mai bine este sa apelezi la un bun organizator de evenimente care sa aiba experienta si sa poata sa iti ofere solutii cat mai putin costisitoare si cat mai flexibile pentru bugetetul si preferintele voastre.

Nu este usor sa organizezi o astfel de nunta insa nimic nu se compara cu privelistea pe care o poti avea direct de la masa sau de pe ringul de dans, cu natura intreaga care te inconjoara.

Organizarea nuntii la cort este varianta ideala pentru cine doreste o nunta originala si nici macar nu mai ai nevoie e elemente de decor. Natura deja iti va oferi tot ce e nevoie.

In plus, daca decizi sa faci nunta la cort, spatiul nu va mai fi o problema! De multe ori problema spatiului disponibil intr-o sala de evenimente sau intr-un restaurant a fost ridicata atunci cand s-a comunicat numarul de invitati. Si in felul asta sa fii nevoit sa renunti ori la locatie ori la o parte dintre invitati.

Acestea sunt, la o prima analiza, principalele lucruri pe care trebuie sa le ai in vedere cand decizi sa inchiriezi un cort de nunti pentru a avea siguranta ca totul se va desfasura in mod eficient si ca petrecerea ta de nunta va fi una reusita.

Leave A Comment