Bine ai venit pe Eventash!

ON / BY eventash/ IN Uncategorized/ 0 Comment

Alegerea muzicii pentru nuntă Bucuresti nu este deloc o sarcina usoara si cei mai multi dintre miri  duc lupte grele contra stresului cauzat de aceasta cautare, care se va dovedi a fi una indelungata. Principalul aspect dupa care se ghideaza fiecare pentru alegerea muzicii de nunta este cel financiar. Toti vor vrea muzica de calitate dar si cat de cat accesibila, ca si pret pentru ca toti isi doresc sa ramana cu bani din darul nuntii, cat sa isi scoata macar cheltuielile investite in toate pregatirile nuntii. Mai apoi se va lua in considerare numarul de persoane care vor participa la nunta. O nunta pana in 150 de persoane e greu sa sustina financiar o formatie, pentru ca vorbim de costuri de la 2.000-2.500 de euro si se poate ajunge chiar si  pana la 5.000 daca ne dorim ca aceasta sa aiba in cmponenta sa pe cineva cunoscut. In cazul asta pentru ca plata serviciilor sa nu fie atat de uriasa ,este mai recomandat sa optati pentru un DJ de muzica care va fi cu mult sub pretul formatie cu un cost aflat undeva in jurul sumei de 500 euro, chiar si pt un DJ de top.  Daca nunta trece de 250 de persoane, deja credem ca veti putea suporta o formatie din punct de vedere financiar, astfel incat mirii sa nu isi cheltuie tot darul de nunta pe costurile acesteia.

Puteti alege dupa ce doriti voi, dar incercati sa urmati recomandarile unor prieteni care au facut nunta de curand, caci pe internet sau din reclame este greu sa va faceti o impresie reala. Ei va pot ajuta sa alegeti ce va trebuie si va vor indruma spre succes datorita faptului ca au trecut deja prin aceste cheltuieli si va pot impartasi experienta lor.

Este bine ca mai intai sa alegeti genurile muzicale, ca apoi sa va decideti, in functie de acestea, daca veti chema o formatie sau un Dj, tinand cont de unele avantaje si dezavantaje, in ambele cazuri.

Formatia- Daca ati ales o formatie  informati-va cu privire la repertoriul pe care il detin. Daca exceleaza in muzica  populara, insa credeti ca majoritatea invitatilor prefera muzica moderna, datorita faptului ca acestia sunt mai tineri, este clar ca va trebui alt gen de formatie. Daca v-ati hotarat, asigurati-va ca au echipament profesionist si daca pot face fata tuturor cerintelelor ce cu siguranta vor tot aparea pe parcursul petrecerii. Stabiliti preturile pe intervalul orar ce vor presta serviciile si aveti in vedere si pauzele ce vor sa le aiba. Orice am spune  o nunta cu formatie e plina de dinamism si va avea farmecul ei.

Dj-ul- Avantajul in a alege un Dj este acela ca nu are un repertoriu prestabilit si poate face rost de orice melodie doriti, pe loc. Acesta va veni cu o multitudine de playlist-uri din care va trebui sa va alegeti muzica dorita, asa ca incercati sa faceti asta din timp. Si in cazul unui DJ sunt cateva lucruri la care trebuie sa aveti grija atunci cand veti alege aceasta varianta. Aparatura pe care o foloseste sa fie una profesionista si performantasi asigurati-va ca are un microfon bun. Este important acest aspect pentru ca se vor face dedicatii si va trebui sa mentina nuntasii pe ringul de dans cu ajutorul lui, indemnandu-i la dans.

Sigur ca puteti opta pentru ambele variante, astfel incat petrecerea sa fie deschisa de o formatie, iar in restul serii sa aveti un Dj care sa anime atmosfera. Bineinteles ca asta inseamna costuri si mai mari, dar daca va permiteti este o idee destul de buna.

Cum muzica  mereu este factorul principal al unei petreceri si face distractia, speram ca ati facut alegerea cea mai potrivita si ca totul va iesi asa cum v-ati propus.

Leave A Comment