Welcome to Wedding Vendor

ON / BY eventash/ IN Gheata Carbonica/ 0 Comment

Cine nu isi doreste o nunta ca in povesti, de la care voi si invitatii vostri sa ramaneti cu amintiri de neuitat? Detaliile fac diferenta in cazul unei nunti. Va trebui sa apelezi la tot felul de trucuri cu care sa iti surprinzi invitatiisi tot felul de surprize care mai de care mai inedite si originale. In continuare vom vorbi despre gheata carbonica Botosani sau cum mai este cunoscuta: fumul rece(atentie insa, fumul rece este rezultatul folosirii ghetii carbonice). Este vorba despre acel fum pe care probabil l-ai mai vazut pe la televizor in cadrul show-urilor tv. In cadrul unei nunti efectul de fum greu este realizat din Gheata carbonica Botosani, folosindu-se o masina profesionala si se utilizeaza, dar nu neaparat doar aici, la momentul dansului mirilor si/sau la prezentarea tortului.

Ce este de fapt acest fum? O masina speciala care utilizeaza apa fierbinte cu gheata carbonica (gheata uscata)  si care va genera un abur condensat pe moleculele de dioxid de carbon mai grele ca aerul, formand o patura de ceata densa ce va curge la nivelul solului fara sa se ridice. Totul este non-toxic, fara miros si nu lasa urme. Fumul dispare pur si simplu inainte de a se ridica, prin intermediul umiditatii in volumul de aer existent.

Exista numeroase firme care utilizeaza gheata carbonica Botosani cu ajutorul acestei masini speciale pentru a creea momente unice la nunti. Gasesti pe internet cu sutele. Insa, ar trebui sa iei cateva lucruri in considerare atunci cand vrei sa obtii acest efect pentru dansul mirolr, spre exemplu. In primul rand, efectul ghetii carbonice  functioneaza  doar in interior – in aer liber este foarte greu de realizat si stapanit, curentii  de vant imprastiind fumul. Un al doilea element este ca masinile de fum folosesc curent electric  de 220V si 2400W pana la 3600W deci trebuie sa aveti grija ca locatia desfasurarii nuntii poate furniza aceasta putere.mai apoi trebuie sa stiti ca  masinile de fum cu gheata carbonica au nevoie de 30 de minute pentru incalzire pana vor fi capabile sa produca fumul greu continuu pentru o durata de 4-5 minute.O masina de fum foloseste aproximativ 9kg de gheata carbonica pentru o tura de fum greu cu o durata de pana  la 5 minute. Se poate ca durata acestui spectacol sa creasca doar daca mai aveti o masina in prealabil pregatita pentru derularea imediata si continua primei.

Fumul greu cu gheata carbonica este cel mai des folosit ca element de decor in cadrul organizarii unei nunti dar si a altor evenimente si in special pe ringul de dans si a devenit un efect ce nu prea are concurenta. Mai mult ca sigur cu ajutorul lui veti crea un cadru special si original, de vis spre deliciul vizual al invitatilor. Cu ajutorul unor lumini tintite asupra voastra si a lui efectul va fi si mai impresionant.

In momentul deschiderii serii cu dansul mirilor, patura de fum ca din poveste ce va cuprinde  ringul de dans, voi, mirele si mireasa veti arata ca si cum ati pluti pe un covor de nori si veti face ca emotia ce o transmiteti sa ii copleseasca pe privitori. Este cel mai urmarit, filmat si fotografiat moment din desfasurarea unei nunti si folosind efectul de fum greu cu gheata carbonica va deveni cu siguranta imaginea de referinta in amintirea oricarui invitat.

Leave A Comment