Bine ai venit pe Eventash!

ON / BY eventash/ IN Uncategorized/ 0 Comment

Nu exista nunta fara muzica! Si atunci, oare, este aceasta elementul principal care va face nunta sa fie reusita, sau nu? Cu siguranta ca da. Inca de la primele ore atunci cand invitatii incep sa soseasca acasa la mire (pentru ca asa e traditia) si pana in zorii urmatoarei zile cand nunta se incheie, muzica trebuie sa fie prezenta. Poate de aici si vorba romaneasca care se foloseste atunci cand ceva nu este integrat: “E ca nunta fara lautari”.Nu de putine ori am fost invitati la o nunta unde ne-am asteptat sa ne distram si sa ne simtim bine, cu o muzica de nunta Botosani antrenanta si unde am simtit gustul amar al dezamagirii. Dezamagiti fiind de calitatea muzicii de la anumite nunti, este normal sa ne intrebam ce inseamna cu adevarat o formatie de muzica de nunta Botosani. Cu indrumarea unei formatii de muzica de nunta profesionista, iti raspundem la aceasta intrebare extrem de importanta mai ales daca urmeaza sa te organizezi pentru nunta ta.

O  formatie de muzica la nunta ar trebui sa aiba atuuri ca: seriozitatea, calitatea si claritatea interpretarii vocale si sonore, diversitate in repertoriu care defapt face parte din elementul de baza al formatiei, pasiunea pentru muzica si flexibilitatea cu care formatia anima petrecerea, adapatarea la conditii noi ce pot aparea . La toate aceste lucruri trebuie sa fii atent cand iti vei alege muzica de nunta Botosani.

Un alt sfat important pe care vi-l va da chiar si membrii formatie de muzica ce ati ales-o este sa o ascultati inainte de a decide sa angajati o formatie. Un cd de prezentare poate fi inselator: inregistrarile in studio sunt foarte diferite de ceea ce se interpreteaza live si in plus pe cd-ul respectiv o formatie de muzica ar putea sa puna doar melodiile lor cele mai reusite, doar pentru a va atrage sa-i angajati. De asemenea, asigura-te ca ceea ce vei asculta va coincide cu ceea ce se va canta la nunta. Accepta doar formula cere ti-a fost prezentata pentru  a evita surprizele neplacute. Spre exemplu nu ai vrea ca la nunta ta sa te trezesti cu un alt solist fata de cel ce l-ai auzit sau nu ai vrea sa auzi un trombon galagios care a lipsit la simulare facuta atunci cand ati semnat contractul.  Sunetul si interpretarea pot fi foarte diferite in absenta sau prezenta unor noi instrumente sau solisti.

Mai trebuie sa ai in vedere si echipamentul de sonorizare cu care se lucreaza. Acesta trebuie sa fie de cea mai inalta calitate si sa se poata adapta foarte bine oricarui tip de nunta, atat in spatiu inchis cat si in aer liber. E posibil ca asta sa fie si principalul element pentru care ti se va cere o anumita suma de bani, posibil mai mare fata de ce ai auzit tu ca ar fi pe piata. Nu te zgarci tocmai la acest capitol, pentru ca de el depinde daca nunta ta va fi una plina de distractie si voie buna, sau nu.

Totusi, oricat de profesionista este formatia de muzica de nunta pe care ai ales-o tot va trebui sa te implici un pic, macar in alcatuirea listei de melodii ce vor rula pe parcursul intregii nunti. Lista cu melodiile pentru nunta este una dintre cele mai mari provocari in organizarea unei nunti si presupune documentare si rabdare pentru ca, cu siguranta nu sunteti foarte familiarizati cu acest aspect. Pentru ca petrecerea sa fie reusita si toti invitatii sa fie multumiti la sfarsit, va trebui sa gasesti o modalitate de mijloc in care sa incerci sa „impaci si capra si varza” . Orice gen muzical ati prefera voi, cantecele pentru nunta vor fi alese astfel  sa tineti cont si de preferintele invitatilor. Muzica buna va transforma  petrecerea nuntii voastre intr-una care nu va fi usor de uitat. Acordati  mare atentie detaliilor si vorbiti deschis cu cei ce va vor canta la nunta. Exprimati-le dorintele voastre, stabiliti un program deosebit pentru incantarea  si distrarea invitatilor( ex.: dansul mirilor care va fi si dansul de deschidere) si bucurati-va de muzica de calitate pe care ati ales-o si care va va tine pe ringul de dans toata noaptea. Muzica si voia buna vor domina atmosfera nuntii voastre.

Leave A Comment