Bine ai venit pe Eventash!

ON / BY eventash/ IN Aranjamente Florale Nuntii/ 0 Comment

Fara doar si poate, florile  sunt cele mai importante elemente ale unui eveneiment, iar daca nu se face alegerea corecta a acestora este posibil ca evenimentul sa nu fie unul memorabil.  Cu siguranta si buchetul de mireasa face parte dintre alegerile esentiale ale unei nunti, la fel ca intregile decoratii, pot transforma evenimentul intr-unul plin de stralucire. Cand alegeti florile pentru nunta Botosani, trebuie sa stiti ca sunt acele elemente care se incadreaza perfect intr-un aer ca desprins dintr-un basm. Este extrem de important sa existe armonie intre decoratiunile florale din sala, buchetul de mireasa, buchetul domnisoarelor de onoare si cel al nasei. Armonia si echilibrul trebuie sa existe din punct de vedere al designului, insa si din punct de vedere cromatic. Pentru acest lucru, idear ar fi sa va ghidat dupa cateva sfaturi. In acest mod o sa fiti siguri ca nu aveti cum sa gresiti.

  • In momentul in care alegeti decoratiunile florale pentru nunta trebuie sa tineti cont de tematica pe care o are evenimentul.
  • Oamenii de specialitate recomanda sa va indreotati atentia doar asupra floriloe care sunt de sezon. Pe langa un pret mult mai scazut, acest lucru mai inseamna si ca florile pentru nunta Botosani o sa se integreze perfect in atmosfera.
  • Rochia de mireasca trebuie aleas aneaparat inainte de a alege buchetul. Cum buchetul de mireasa are rolul de a accentua frumusetea si eleganta rochiei de mireasa, trebuie sa stiti ca este cel mai important accesoriu pe care il veti purta. In functie de ce model are rochia, o sa fie ales si buchetul de mireasa. Nu uita ca atunci cand o sa alegi buchetul de mireasca trebuie sa tii cont si de forma corpului, totodata si de statura pe care o ai. In cazul in care ai forme si esti miniona, rochia daca este de printesa, nu ai cum s aoptezi pentru un buchet de mireasa prea bogat. In orice caqz, rochiile tip printesa avantajeaza femeile inalte si slabe iar pentru acestea un buchet destul de bogat, chiar unul care curge poate fi ideal. Trebuie sa tineti cont si de tinuta mirelui. Si tinuta lui are un cuvant important de spus in ceea ce priveste alegerea buchetului de mireasa si a florilor.
  • Atunci cand alegi buchetul trebuie sa tii cont si de personalitatea ta deoarece o sa ai sansa sa ti-o pui in maxima valoare. A alege buchetul de mireasa este ceva foarte personal, acest accesoriu fiind menit sa te simbolizeze. In buchet poti sa presari un strop de atitudine cum ar fi o brosa veche primita de la bunica ta, sau ii poti crea o panglica dintr-o bucata din rochia mamei tale de mireasa. Este perfect sa iti pui putin imaginatia la incercare.
  • Inainte de a alege florile pentru eveniment, trebuie sa tineti cont si de tipul salii in care este organizat deoarece decoratiunile florale o sa fie relizate in functie de tipul locatiei. Asta fara sa conteze ca evenimenul se desfasoara in mijlocul naturii sau in interior.
  • Trebuie sa stabiliti ce buget veti aloca cand alegeti florile de nunta Botosani. Cum de cele mai multe ori, pentru decoratiunile florale se aloca destul de mult buget, ganditi-va dumneavostra cat ati fi dispusi sa cheltuiti pentru un asemenea lucru esential. Stabilirea din timp a bugetului te poate ajuta sa faci cele mai potrivite alegeri si poti avea timp sa fii creativa.
  • Inainte de a stabili oricare aranjament floral, alege buchetul de mireasa. Este important sa pleci de la paleta cromatica pe care ai ales-o pentru buchetul de mireasa si astfel sa conturezi decorul salii unde o sa se desfasoare evenimentul.
  • Ideal ar fi sa contactezi un specialist care sa te ajute in special cu o combinatie de culori, cu siguranta vei avea nevoie, mai ales in cazul in care nu prea te pricepi. Acesta o sa iti ofere cele mai bune sfaturi pentru ca evenimentul tau sa iti reflecte pe deplin personalitatea.

Nu lasa ca decoratiunile pentru nunta ta sa ocupe un post secund, deoarece atmosfera pe care o pot crea acestea in mijlocul petrecerii tale iti poate lasa invitatii cu un gust dulce al evenimentului iar tu ca mireasa o sa fii pe intreg parcursul petrecerii o femeie care va vibra armonios.

Leave A Comment