Bine ai venit pe Eventash!

ON / BY eventash/ IN Artificii si altele/ 0 Comment

 Artificii de nunta Botosani va oferă o gama uimitoare de artificii profesionale pentru nunti, adăugând o experienta de neuitat în ziua perfecta a nuntii dumneavoastra si cu ajutorul lor veti crea un spectacol ce nu va fi usor de uitat.

Scopul nostru este unul simplu: acela de a va oferi un spectacol uimitor de artificii, unul care va va pune un zambet urias  pe fata dumneavoastra si a fiecarui oaspete de la nunta, astfel evenimentul dvs. sa nu poata trece neobservat. 

Insa trebuie sa aveti in vedere cateva reguli care va vor ajuta sa executati aceste servicii in mod eficient. Asadar,va propunem cateva sfaturi care sigur va vor fi utile.

  1. Bugetul alocat pentru artificii:

Este bine sa stabiliti din timp ce buget veti aloca pentru spectacolul de artificii. Pretul nostru pentru un spectacol de artificii difera in functie de cerintele pe care le aveti. Insa, va asiguram ca avem pachete propuse pentru toate bugetele si gusturile.

  1. Durata spectacolului de artificii.

Ce durata doriti pentru spectacolul de artificii? Costul acestora depinde si de durata. Se poate alege dintre doua variante: alegerea unui pachet standard de artificii sau configurarea acestora personalizata(in functie de preferintele dumneavoastra)

  1. Locatia pe care o aveti la dispozitie pentru spectacol artificii.

Trebuie sa avem in vedere acest lucru si trebuie sa ne anuntati din timp pentru a putea obtine autorizatiile necesare desfasurarii spectacolului. Siguranta tuturor celor ce intra in campul vizual al artificiilor este cea mai importanta.

Mai departe va vom explica cum functioneaza Artificiile de nunta Botosani.

  1. Pentru inceput un reprezentant al nostru va va indruma cu privire la alegerea solutiei optime care sa intruneasca cerintele dumneavoastra in functie de bugetul alocat dar si de locatia desfasurarii evenimentului. Dupa ce va decideti cu privire la tipul spectacolului de artificii dorit se va semna un contract in care ne luam angajamentul sa realizam spectacolul dorit de dumneavoastra,in conditii optime de desfasurare.
  2. Executarea spectacolului de artificii in format digital.

Echipa noastra de tehnicieni va  incepe pregatirile pentru spectacolul de artificii conform specificatiilor dumneavoastra si va vor prezenta un videoclip care va contine o simulare a spectacolului de artificii dorit,astfel incat sa aveti deja o idee formata despre ceea ce ati ales.

  1. Realizare spectacolului de artificii la data, ora si locul stabilit sunt garantate.

Asadar in continuare Artificii de nunta Botosani va prezinta pachetele disponibile:

ARTIFICII EXTERIOR- Vă oferim focuri de artificii create special pentru evenimentul dumneavoastra. Artificiile de exterior pot fi personalizate in functie de tematica evenimentului dumneavoastra,  iar costul unui spectacol de artificii este in functie de factori precum: durata, complexitate, intensitate si numarul acestora.

ARTIFICII INTERIOR- Vulcani cu flacăra rece pentru dansul de deschidere sau cascadă de artificii care va arata ca o perdea de luminoasa si colorata.  Artificile de interior sunt cel mai des folosite in organizarea evenimentelor precum o nunta. Artificiile de interior sunt cel mai folosit efect atunci cand vine vorba de dansul mirilor. Veti arata minunat cu un astfel de decor si ii veti impresiona pe toti cei care va privesc.

ARTIFICII DE ZI- Da, se poate realiza un spectacol de artificii chiar si ziua. Daca doriti ca si ziua nuntii dumneavoastra sa fie una speciala atunci aceasta ar fi o optiune mai mult decat impresionanta, pentru toata lumea.Nu vezi foarte des artificii pe timp de zi,asa e?

Asadar in doar cativa pasi, usor de urmat, veti avea parte de un spectacol complet si inedit alegand unul sau mai multe din serviciile ce Artificii de nunta Botosani le ofera:  focuri de artificii exterior, artificii pentru interior, artificii de zi. Dupa cerinte, putem realiza si alte servicii suplimentare cum ar fi fumul rece sau gheata carbonica,dar si multe altele. Toate aceste elemente ce intrunesc un spectacol uimitor vor avea un impact enorm asupra nuntii dumneavoastra si vor uimi pe toata lumea.

 

Leave A Comment