Welcome to Wedding Vendor

ON / BY eventash/ IN Gheata Carbonica/ 0 Comment

In mod clar ai vazut pe la TV sau la diverse petreceri la care ai participat acele pahare cu bautura deasupra carora pluteste un fum alb, asemanator cetii, si ti-ai dorit sa stii despre ce este vorba acolo. Este gheata carbonica, sau gheata uscata obtinuta prin solidificarea dioxidului de carbon la presiune atmosferica si care are o temperatura undeva pe la -7,5 grade Celsius. Daca iti doresti sa optezi pentru gheata carbonica Botosani la nunta ta, trebuie sa stii ca o poti folosi fara vreun fel de probleme si nu lasa nici un fel de urma, deoarece se evapora foarte usor insa printre invitati poate lasa niste amintiri magice, parca desprinse din povesti. Acelasi dioxid se foloseste si la bauturile carbogazoase si pe langa efectul de ceata efervescenta poate o sa si raceasca bauturile, dandu-le un gust usor de sifon datorat dioxidului de carbon.

In ultimul timp, gheata carbonica Botosani este din ce in ce mai des folosita la petreceri, la nunti in special, chiar si in diverse cluburi cu pretentii. Aceasta gheata carbonica se poate cumpara si sub forma de granule ori blocuri, si te vor ajuta sa obtii o atmosfera de vis printre invitati la petrecerea nuntii. In momentul in care o sa se desfasoare  dansul mirilor, pe ring puteti obtine un efect de fum greu, efectele de licoare magica din paharele cu bautura sau din frapiere. Deasemenea, daca o sa ai fantana arteziana ori piscina, poti pune gheata carbonica si o sa obtii un efect uimitor. Aceste efecte de fum, pahare vulcanice sunt efecte care nu pot crea decat o atmosfera uluitoare si sunt la indemana oricui.

La nunti, se pun cateva blocuri de gheata in colturile ringului , in cateva recipiente speciale si efectiv dansatorii o sa pluteasca prin fum. Se poate deasemenea orna cu niste mici norisori de gheata masa cu fructe ori pe mas aunde este amplasata fantana de ciocolata.

In cazul in care iti doresti sa iti achizitionezi chiar tu gheata carbonica, fara sa apelezi la persoane care se ocupa in special de acest lucru, trebuie sa ai in vedere cateva aspecte. In functie de scopul pentru care o cumperi, o gasesti in diverse forme: granule, placi sau blocuri. Nu orice tip de gheata carbonica are caracteristici alimentare asa ca fii foarte atent cand o cumperi. Trebuie sa specifici furnizorului destinatia si sa te asiguri ca este gheata carbonica alimentara. Aceasta gheata carbonica este perisabila si trebuie sa o procuri cat mai aproape de data la care o sa aiba loc evenimentul la care o sa o folosesti insa comanda trebuie facuta din timp. Vara poate ajunge chiar la 30% in recipient in 24h. In momentul in care adaugi gheata in bauturi, acestea trebuie sa fie reci, in cazul in care sunt calde, o sa se produca o spumare excesiva. Trebuie sa te asiguri de cantitatea de gheata uscata o sa fie suficienta pentru petrecere si sa iei in calcul si pierderile. Spre exemplu, pentru 100 de invitati o sa ai nevoie undeva la 2kg de gheata carbonica. Pana o sa soseasca momentul in care o sa o folosesti trebuie sa pastrezi gheata in recipientul original  la un roc rece si uscat. Gheata carbonica nu trebuie lasata la indemana copiilor iar granulele de gheata nu trebuie manevrate cu mainile goale si cu un cleste sau cu manusi. Nu ai voie sa ingerezi bucatele din gheata carbonica deoarece nu se poate consuma decat in bauturi.

Odata cu alegerea de gheata carbonica Botosani pentru nunta ta, vei sti cu siguranta ca o sa ai efecte de nedescris si bineinteles ca o sa ai oameni care o sa se ocupe in special de aceasta actiune in cadrul nuntii tale. Daca o sa o folosesti la o petrecere privata, stii prea bine absolut toate detaliile despre aceasta asa ca nu iti mai ramane decat sa faci senzatie la petrecere.

Leave A Comment